Firefox understøttes ikke længere på Mac OS X 10.6, 10.7 og 10.8

Denne artikel bliver ikke længere vedligeholdt, så dens indhold kan være forældet.

Denne artikel er til Mac-brugere.

Fra og med version 49 kræver Firefox, at du bruger Mac OS X 10.9 (Mavericks) eller en nyere version. På denne Apple Support-side kan du læse, hvordan du finder ud af, hvilken version af Mac OS du bruger.

Hvis du bruger en forældet version af Firefox på Mac OS X 10.8 (Mountain Lion) eller en ældre version af Mac OS, er det kun muligt at opdatere Firefox til en sikker version, hvis du først opgraderer din Mac OS til en version, som Apple understøtter. Besøg denne Apple Support-side for at læse mere om, hvordan du opgraderer din Mac.

Bemærk: Hvis du har Mac OS X 10.7 (Lion) eller 10.6 (Snow Leopard), er det nødvendigt, at hente OS X El Capitan, inden du kan opgraderer til den seneste Mac OS.

Selvom usikre versioner af Firefox vil fortsætte med at fungere på OS X 10.8 og tidligere versioner, vil en opdateret version af Firefox på en understøttet version af Mac OS, give dig den bedste og mest sikre oplevelse.