Find din Firefox-version

Revisionsinformation
  • Revision id: 4079
  • Oprettet:
  • Lavet af: JannieE
  • Kommentar: Changede an O to an o. Inserted space between two words.
  • Gennemgået: Ja
  • Gennemgået:
  • Gennemgået af: dikrib
  • Er godkendt? Nej
  • Er nuværende revision? Nej
  • Klar til oversættelse: Nej
Revisionskilde
Revisionsindhold
Translation in progress.

Det er ofte vigtigt at vide, hvilken version af Firefox man bruger. Du kan finde ud af, hvilken version du har i 'Om Mozilla Firefox'-vinduet.

For at komme til dette vindue, skal du øverst i Firefox vinduet, klikke på Hjælp og vælge Om Mozilla Firefox Et vindue som nedenstående vil vises. Din version vil stå under Firefox-navnet.

For at opdatere til seneste version, se Opdater Firefox til den seneste version.