En udvidelse har ændret min startside

(Viderestillet fra An extension changed my home page)
Denne artikel gælder for Firefox version 57 og nyere versioner.
Opdater din version af Firefox for at få de nyeste funktioner og sikkerhedsopdateringer.
Udvidelser er tilføjelser, du kan installere for at tilføje eller ændre funktioner i Firefox. Nogle udvidelser ændrer din startside (siden du ser, når du klikker på ikonet Hjem Home Button 57, siden Nyt faneblad (siden du ser, når du åbner et nyt faneblad) eller startsiden i et nyt vindue. Hvis en udvidelse ændrer en eller flere af disse sider, vil Firefox spørge dig, om du vil acceptere ændringen, første gang du åbner siden Nyt faneblad.

Se og deaktiver udvidelsen

Sådan kan du se og deaktivere udvidelser, der har ændret siden Nyt faneblad, nye vinduer eller din startside:

1. Klik på menuen Firefox i menulinjen øverst i vinduet, og klik så på Indstillinger.Klik på menuknappen Fx89menuButton, og klik så på Indstillinger.
  2. Klik på Generelt.
  3. Under Startside kan du se, om en udvidelse har ændret din startside.
    Fx57ExtensionControl-Homepage
  4. Klik på knappen Deaktiver udvidelse for at deaktivere udvidelsen, der har ændret din startside. I artiklen Sådan indstiller du din startside kan du læse, hvordan du angiver en ny startside.
  1. Klik på menuen Firefox i menulinjen øverst i vinduet, og klik så på Indstillinger.Klik på menuknappen Fx89menuButton, og klik så på Indstillinger.
  2. Klik på Generelt.
  3. Under Når Firefox starter kan du se, om en udvidelse har ændret siden Nyt faneblad.
    Fx58ExtensionControl-NewTab
  4. Klik på knappen Deaktiver udvidelse for at deaktivere udvidelsen, der har ændret siden Nyt faneblad. Dette vil gendanne den oprindelige udgave af siden Nyt faneblad.
  5. Under Startside kan du se, om en udvidelse har ændret din startside.
    Fx58ExtensionControl-Homepage
  6. Klik på knappen Deaktiver udvidelse for at deaktivere udvidelsen, der har ændret din startside. I artiklen Sådan indstiller du din startside kan du læse, hvordan du angiver en ny startside.
  1. Klik på menuen Firefox i menulinjen øverst i vinduet, og klik så på Indstillinger.Klik på menuknappen Fx89menuButton, og klik så på Indstillinger.
  2. Klik på Hjem.
  3. Under Nye vinduer og faneblade vil du kunne se, om en udvidelse har ændret siden Nyt faneblad eller din startside.
    Fx61ExtensionControl
  4. Klik på knappen Deaktiver udvidelse for at deaktivere udvidelsen, der har ændret siden Nyt faneblad eller startsiden. Dette vil gendanne den oprindelige udgave af siden Nyt faneblad.
    Hvis du vil angive en selvvalgt startside, så læs artiklen Sådan indstiller du din startside.

Fjern udvidelsen helt

1. Klik på menuknappen Fx89menuButton, klik på Tilføjelser og temaer, og klik så på Udvidelse.
  2. Find den udvidelse, der har ændret siden Nyt faneblad eller din startside.
  3. Klik på knappen med de tre vandrette prikker ud for udvidelsen og vælg Fjern.
    fx72 remove extensions
    remove addon