Endt support for Firefox Reality

Hvis du ser dette i et headset og ønsker at bruge en anden enhed til at læse dette, så gå til Firefox Reality.

Mozilla har endt support for Firefox Reality på Oculus Go, Oculus Quest, HTC Viveport, Windows Standalone AR og Pico Neo. Projektet overgår til Igalia i form af deres Wolvic-browser, som vil være tilgængeligt på udvalgte ender. Firefox Reality vil måske fortsætte med at virke på din enhed, men vil ikke længere modtage support eller sikkerhedsopdateringer.

Hvis du har en Oculus Quest-, Pico 4- eller Pico 4E-enhed, anbefaler vi, at du installer Wolvic fra Oculus- eller Pico app-butikker. Du kan lære mere om Wolvic på Wolvic.com.

Hvis du har et HTC-, Windows AR-enhed eller anden Pico-headset, anbefaler vi, at du kigger i disse enheders app-butikker for et alternativ.