Deaktiver eller aktiver Pocket til Firefox

Pocket er en funktion, der er indbygget i Firefox. Den tilføjer en Pocket-knap Pocket button til dit adressefelt og menupunktet Vis Pocket-liste til menuen Arkiv.

Deaktiver Pocket til Firefox

Sådan deaktiverer du Pocket til Firefox, hvis du ikke vil bruge funktionen:

1. Skriv about:config i adressefeltet, og tryk på tasten EnterRetur.
    En advarselsside vises måske. Klik på knappen Accepter risikoen og fortsæt for at gå til siden about:config.
  2. Skriv pocket i søgefeltet på siden about:config.
  3. Dobbeltklik påKlik på knappen Skift Fx71aboutconfig-ToggleButton ud for indstillingen extensions.pocket.enabled nedenunder, så værdien ændres til false.

Aktiver Pocket til Firefox igen

Sådan aktiverer du Pocket igen, hvis du alligevel vil bruge funktionen:

1. Skriv about:config i adressefeltet, og tryk på tasten EnterRetur.
    En advarselsside vises måske. Klik på knappen Accepter risikoen og fortsæt for at gå til siden about:config.
  2. Skriv pocket i søgefeltet på siden about:config.
  3. Dobbeltklik påKlik på knappen Skift Fx71aboutconfig-ToggleButton ud for indstillingen extensions.pocket.enabled nedenunder, så værdien ændres til true.

Pocket-knap i adressefeltet

Når Pocket er aktiveret, vises en Pocket-knap som standard i adressefeltet. Sådan fjerner du Pocket-knappen fra adressefeltet uden at deaktivere Pocket:

HøjreklikHold tasten Ctrl nede mens du klikker på Pocket-knappen (eller højreklik på ikonet), og klik så på Fjern fra adresselinjen.
Fx57Pocket-Remove-from-addressbar
Pocket vil stadig være aktiveret og menuen Sidehandlinger (tre prikker) vil stadig indeholde menupunktet Gem siden til Pocket.

Hvis du vil have Pocket-knappen tilbage i adressefeltet, så klik på menuknappen Sidehandlinger (tre prikker).
Fx57PageActionsMenu-AddPocket
HøjreklikHold tasten Ctrl nede mens du klikker på menupunktet Gem siden til Pocket (eller højreklik på punktet), og klik så på Føj til adresselinjen.