Din hardware understøttes ikke længere

Denne artikel bliver ikke længere vedligeholdt, så dens indhold kan være forældet.

Hvis din computer har en processor, der er ældre end Pentium 4, understøttes Firefox ikke længere fra og med version 49.

Hvis Firefox allerede er installeret på din computer, kan du fortsætte med at bruge programmet, men du vil ikke modtage opdateringer efter version 48. Hvis du henter og prøver at installere Firefox 49 eller en nyere versioner, vil du få vist meddelelsen Firefox kan ikke installeres. Denne version af Firefox kræver en processor med understøttelse af SSE2.

Firefox Extended Support Release (ESR) version 45 vil fortsat fungere med ældre processorer, men vil ikke modtage opdateringer. Firefox ESR version 52, udgivet den 7. marts 2017, understøttes ikke.

Som mange andre programmer, kræver en nyere version af Firefox en processor, der understøtter Streaming SIMD Extensions 2 (SSE2) for at forbedre sikkerheden og for at give en bedre ydelse. Vi anbefaler en computer med en Pentium 4-processor eller nyere, som understøtter SSE2, så du fortsat kan bruge den seneste version af Firefox, som har flere funktioner, og som er mere stabil og sikker.

Hvis din computer har en processor, der er ældre end Pentium 4, understøttes Firefox ikke længere fra og med version 53.

Hvis Firefox allerede er installeret på din computer, kan du fortsætte med at bruge programmet, men du vil ikke modtage opdateringer efter version 52. Hvis du henter og prøver at køre Firefox 53 eller en nyere version, vil du få vist meddelelsen This browser version requires a processor with the SSE2 instruction set extension. You may be able to obtain a version that does not require SSE2 from your Linux distribution.

Som mange andre programmer kræver en nyere version af Firefox en processor, der understøtter Streaming SIMD Extensions 2 (SSE2) for at give en bedre ydelse. Vi anbefaler en computer med en Pentium 4-processor eller nyere, som understøtter SSE2, så du fortsat kan bruge den seneste version af Firefox, som har flere funktioner, og som er mere stabil og sikker.

Firefox Extended Support Release (ESR) version 52 vil fortsat fungere med ældre processorer, men vil ikke modtage opdateringer. Firefox ESR version 60, der er udgivet den 9. maj 2018, understøttes ikke.

Processorkravene til Firefox, som distribueres via Linux-distributioner, kan afvige fra processorkravene til Firefox, som distribueret af Mozilla, så du kan muligvis få en opdateret version af Firefox via din Linux-distribution, som ikke kræver SSE2.

Bemærk: Hvis du vil undersøge, hvilken Firefox-version du bruger, så læs artiklen Find din Firefox-version.