Opret en genvej til et websted på skrivebordet

Du kan bruge Firefox til at oprette en genvej på din computers skrivebord til en webside, du har besøgt:

1. Tilpas størrelsen på Firefox-vinduet så du både kan se din computers skrivebord og Firefox-vinduet på samme skærm.
  2. Klik på hængelåsen til venstre i adressefeltet (hvor webadressen er vist).
    FF70 Gray PadlockLock89addressbar
  3. Flyt markøren til skrivebordet mens du stadig holder museknappen nede, og slip så museknappen. Genvejen vil blive oprettet.
    shortcut desktop 57
Bemærk: Hvis træk og slip-metoden ikke virker i Firefox, så læs artiklen Drag and Drop errors with Firefox Launcher Process enabled and Windows UAC disabled - How to Fix.

Du kan også trække og slippe elementer til skrivebordet fra bogmærkemenuen og vinduet Arkiv for at oprette genveje.

Hvis du åbner en genvej, du har oprettet, vil din standardbrowser blive åbnet og vise siden, du har oprettet en genvej til. Hvis du vil have Firefox som standardbrowser, så læs artiklen Gør Firefox til din standardbrowser.

Desuden kan der være tredjeparts udvidelser til Firefox, der kan hjælpe dig. For yderligere information om søgning efter og installation af udvidelser, læs artiklen Find og installer tilføjelser for at tilføje funktionalitet til Firefox.