Ryd din browserhistorik i Firefox til Android

Firefox for Android Firefox for Android Oprettet: 11/14/2023

I Firefox til Android kan du til enhver tid slette din browserhistorik.

Ryd browserhistorik manuelt

1. Tryk på menuknappen. Settings icon in address bar in android

2. Tryk på Indstillinger
  3. Tryk på Slet browserdata i afsnittet Privatliv og sikkerhed.
  4. Vælg den type data, du vil slette:
    • Åbne faneblade
    • Browserhistorik og websteds-data
    • Cookies og websteds-data
    • Cachede billeder og filer
    • Websteds-indstillinger
    • Filhentninger
  5. Tryk på knappen Slet browserdata.

Slet en enkelt webside fra din browserhistorik

1. Tryk på menuknappen. Settings icon in address bar in android

2. Tryk på Historik.
  3. Tryk på knappen ud for det element, du vil slette.

Slet flere websider fra din browserhistorik

1. Tryk på menuknappen. Settings icon in address bar in android

2. Tryk Historik.
  3. Tryk og hold på en af elementerne, du vil slette.
  4. Tryk på andre elementer, du vil slette, for at vælge dem.
  5. Tryk på menuen med de tre prikker øverst på skærmen.
  6. Tryk på Slet for at fjerne de valgte websider.

Slet data ved afslutning

Denne valgmulighed sletter automatisk din browserhistorik, hver gang du afslutter Firefox via menupunktet Afslut i hovedmenuen.

1. Tryk på menuknappen. Settings icon in address bar in android

2. Tryk på Indstillinger.
  3. Tryk på Slet browserdata, når programmet afsluttes i afsnittet Privatliv og sikkerhed.
  4. Tryk på kontakten ud for Slet browserdata, når programmet afsluttes.
  5. Sæt flueben ud for de elementer, du vil rydde, når du afslutter Firefox (åbne faneblade, browserhistorik og websteds-data, cookies og websteds-data, cachede billeder og filer, websteds-indstillinger og filhentninger).
  6. Firefox sletter de valgte data, hver gang du afslutter Firefox ved at trykke på Afslut i menuen med de tre prikker.