Brugernavne og adgangskoder bliver ikke husket

Firefox har en indbygget funktion til håndtering af adgangskoder, som lader dig administrere de brugernavne og adgangskoder, du bruger til at logge ind på websteder. Denne artikel forklarer, hvorfor dine logins måske ikke bliver gemt i Firefox.

Indstillinger i Firefox for logins og adgangskoder

Hvis du har deaktiveret funktionen Autofyld, vil Firefox ikke udfylde dine login-felter. Sådan ændrer du indstillingen:

1. Klik på menuknappen Billedet "fx57menu" findes ikke.Fx89menuButton for at åbne menuen.
  2. Klik på Adgangskoder.
    • Siden about:logins åbnes i et nyt faneblad i Firefox.
  3. Klik på Firefox logins-menuen Three dot menu, og klik så på IndstillingerIndstillinger.

Firefox logins menu
    • Afsnittet Logins og adgangskoder vises på siden Privatliv og sikkerhed i Firefox' indstillinger.
    Fx115LoginsAndPasswords-Simplified
  4. Sæt flueben ud for Spørg om at gemme logins og adgangskoder til websteder for at blive spurgt, om du vil gemme logins til websteder.
  5. Sæt flueben ud for Autofyld logins og adgangskoder, så du ikke behøver at indtaste dem, hver gang du skal logge ind.
  1. Klik på menuknappen Fx89menuButton øverst til højre for at åbne menuen, og klik så på Adgangskoder.
    Menu passwords option
    • Siden about:logins åbnes i et nyt faneblad i Firefox.
  2. Klik på Firefox logins-menuen Three dot menu øverst til højre på siden, og klik så på IndstillingerIndstillinger.
    Firefox logins menuFirefox logins menu
    • Afsnittet Adgangskoder vises på siden Privatliv og sikkerhed i Firefox' indstillinger.
  3. Sæt flueben ud for Spørg om at gemme adgangskoder for at blive spurgt, om du vil gemme adgangskoder til websteder.
    Ask to save passwords option
  4. Sæt flueben ud for Udfyld brugernavne og adgangskoder automatisk, så du ikke behøver at indtaste dem, hver gang du skal logge ind.
    Fill usernames and passwords automatically option

Nu hvor du har konfigureret Firefox til at huske adgangskoder, kan du prøve at logge ind på webstedet igen.

Adgangskodemanager fra tredjepart

Hvis du benytter en adgangskodemanager fra tredjepart, kan den forhindre Firefox i at gemme adgangskoder. Kontrollér indstillingerne i adgangskodemanageren fra tredjepart. Læs mere i artiklen Gem dine login-oplysninger.

Du bliver ikke spurgt, om du vil gemme login-oplysningerne

Nogle versioner af grafikkort-drivere kan have problemer med at vise panelet, hvor Firefox spørger dig, om du vil gemme login-oplysningerne. Følg trinnene i artiklen Fejlsøg udvidelser, temaer og hardwareacceleration for at løse almindelige Firefox-problemer for at kontrollere, om det er tilfældet hos dig.

Websteder forhindrer adgangskoder i at blive gemt

Nogle websteder tillader af sikkerhedsgrunde ikke, at adgangskoder bliver gemt. Hvis du har fulgt trinnene ovenfor, men der fortsat er bestemte websteder, hvor du ikke bliver spurgt, om Firefox skal gemme adgangskoder, så kan det skyldes, at webstedet forhindrer at koderne gemmes.

Baseret på information fra User name and password not remembered (mozillaZine KB)