Brug faneblade i Firefox til iOS

Ser din skærm anderledes ud? I så fald bruger du måske en gammel version af Firefox. Hent den nye version fra App Store!

Brug faneblade til at åbne, se og håndtere flere websteder ad gangen i Firefox til iOS

Åbn et faneblad

1. Tryk på fanebladsikonet nederst på skærmen.

new tab ios 10
  2. Tryk på plus-tegnet i bunden af skærmen.
open tab ios 10

Luk et faneblad

1. Tryk på fanebladsikonet nederst på skærmen.

new tab ios 10
  2. Tryk på x i øverste højre hjørne af det faneblad, du vil lukke.
FxiOS-close-tab
Tips: Du kan også trykke og trække et faneblad til én af siderne for at lukke det.

Luk alle faneblade

Med denne funktion kan du lukke alle dine åbne faneblade samtidig (Tips: Efter at du har anvendt funktionen, dukker der kortvarigt en blå bjælke op med mulighed for at trykke på knappen Fortryd, hvis du ændrer mening.)

1. Tryk på fanebladsikonet nederst på skærmen.

new tab ios 10
  2. Tryk på skraldespands-ikonet trash icon fx iOS i bunden af skærmen, og tryk så på Luk alle faneblade.
    close tabs ios 10

Se faneblade

1. Tryk på faneblads-ikonet i bunden af skærmen.
    tab number 10
  2. Dine åbne faneblade vil nu blive vist:
    ios tab 13
  3. Brug søgefeltet til at søge i dine åbne faneblade.
Leder du efter private faneblade? Tryk på maske-ikonet fxios 13 pb for neden til venstre for at anvende private faneblade.