Arkiverede meddelelser

Med Thunderbird kan du arkivere meddelelser - det vil sige, flytte dem fra standardmapperne til arkivmapperne uden at slette dem. Det gør det let at organisere arkiver eller at flytte dem til en backup-enhed og holde indbakken ryddet. Meddelelser kan kun arkiveres manuelt, ikke automatisk. Arkiverede meddelelser bliver indekseret af Thunderbirds søgefunktion.

Hvordan arkiverer jeg mine meddelelser?

For at arkivere én eller flere meddelelser skal du markere de ønskede meddelelser, og så klikke på knappen Arkiver eller trykke på tasten A på dit tastatur. Det anbefales, at du ikke markerer flere end 2000 meddelelser ad gangen.

archive button

Hvordan indstiller jeg arkivering?

Angiv arkivplacering

Placeringen af de arkiverede meddelelser kan indstilles for hver enkelt mailkonto. Åbn menuen FunktionerRediger > Kontoindstillinger. Markér den ønskede mailkonto i venstre kolonne af vinduet, og markér så Kopier & mapper. I afsnittet Arkiv for meddelelser kan du bruge indstillingen Arkiver meddelelser i: til at vælge den ønskede placering

Archive Account Settings

Indstil arkivets mappestruktur

Du kan angive arkivets mappestruktur ved at klikke på knappen Indstillinger for arkivering.... Der kan du vælge, om du vil bruge en enkelt mappe til alle dine arkiver, eller du kan angive nogle undermapper, som vist i animationen nedenunder:

archive options