Aktiver wi-fi i Firefox til Android

Denne artikel bliver ikke længere vedligeholdt, så dens indhold kan være forældet.

Denne artikel gælder for den seneste version af Firefox til Android. Opdater til seneste version af Firefox til Android for at få glæde af disse funktioner.

Nogle problemer med at indlæse websider kan rettes ved at rette indtastningsfejl, sikre at wi-fi er slået til eller ved at genindlæse siden. Den nye version af Firefox til Android gør det let at foretage alle disse ting direkte på offline-siden.

Når en webside ikke kan indlæses, får du i stedet vist denne side:

server not found 57page not found android

Udfør de følgende trin, indtil du er i stand til at indlæse siden:

1. Ret eventuelle fejl i webadressen. Tip: Du kan også søge fra adressefeltet med din standardsøgetjeneste.
    search again 57offline search android
  2. Er wi-fi deaktiveret? Du kan aktivere wi-fi direkte i Firefox ved at trykke på knappen Aktiver wi-fi:
    Bemærk: Firefox vil automatisk forsøge at indlæse siden igen, når wi-fi er blevet aktiveret.
  3. Hvis trinnene ovenfor ikke løste problemet, kan det skyldes problemer på webserveren. Vent et øjeblik, og tryk på Prøv igen for at se, om siden kan indlæses.
Hvis siden fortsat ikke kan indlæses, efter du har fulgt disse trin, kan du prøve at kontakte webstedets ejer.