Forsøg på log ind blev blokeret af sikkerhedsmæssige årsager

Denne artikel kan være forældet.

Der er foretaget en vigtig ændring i den engelske artikel, som denne er baseret på. Indtil denne side er opdateret, kan du måske få nytte af denne artikel: My sign in was “blocked for security reasons” on Mozilla account

Hvis dit forsøg på at logge ind på Firefox-konti blev blokeret af "sikkerhedsmæssige årsager" , betyder det, at Firefox-konti opdagede usædvanlig aktivitet på din konto og forhindrer adgang, indtil vi er sikre på, at det virkelig er dig. Dette er et forsøg på at beskytte din konto mod ubudne gæster. Vi vil sende dig en mail, hvor vi vil bede dig bekræfte, at det virkelig var dig, der forsøgte at logge ind.

Hvis Firefox blokerer et login-forsøg, vil du få tilsendt en mail til den mailadresse, du har registreret dig med, og du vil blive bedt om at indtaste bekræftelseskoden fra mailen.

Mailen vil oplyse om forsøget på login (enhedens art, placering, IP-adresse og tidspunkt). Hvis intet virker mistænkeligt, skal du indtaste bekræftelseskoden fra mailen i Firefox-konti for at bevise, at det virkelig er dig.

account verification
Hvordan kan jeg vide, at mailen kommer fra Mozilla? Mozilla vil aldrig bede om adgangskoder, eller information om betalingskort eller bankoplysninger.

Det var ikke mig, der prøvede at logge ind. Hvad skal jeg gøre?

Hvis en anden prøvede at logge ind på din konto, skal du skifte din adgangskode ved at gå til https://accounts.firefox.com/settings og klikke på knappen Skift… til højre for Adgangskode. Du kan også klikke på linket Rapportér aktivitet, hvis du har adgang til mailen.

Jeg har ikke modtaget bekræftelsesmailen. Hvad skal jeg gøre?

Tjek din spam-mappe og dine filtre for at være sikker på, at mailen ikke landede i den forkerte mappe.

Har du stadig brug for hjælp?

If you've tried the steps above and you're still unable to sign in, send a message to our support team.

Kontakt Support