Finestra d'opcions - Tauler de privadesa

This article is no longer maintained, so its content might be out of date.

Aquest document explica totes les opcionspreferències disponibles al tauler de privadesa de la finestra d'opcionsde preferències del Mozilla Firefox. Per a accedir a la finestra d'opcionsde preferències, In the Menu bar at the top of the screen, click Firefox and then select Preferences or Settings, depending on your macOS version.Click the menu button Fx89menuButton and select Settings. Per a altres taulers, consulteu l'article de la finestra d'opcionsde preferències.

El tauler de seguretat conté les opcionspreferències relacionades amb la vostra privadesa. A mesura que navegueu, la informació d'allà on heu estat, quines pàgines heu visitat, etc. s'emmagatzema ací.

Historial

Conserva el meu historial com a mínim … dies
Ací podeu especificar fins quan voleu que el Firefox recordi quines pàgines heu visitat. El valor per defecte són 90 dies.

Recorda el que introdueixi a formularis i a la barra de cerca
Quan introduïu informació a formularis o a la barra de cerca del Firefox, la informació es desarà perquè el Firefox pugui fer suggeriments quan torneu a introduir-hi informació. Per a aturar aqueixa funció, desmarqueu aqueixa opciópreferència.

Recorda el que he baixat
Aqueixa opciópreferència controla si es mostren les baixades antigues en la finestra Baixades. La finestra Baixades (accessible des d'Eines o en prémer ControlCmd+JControlCmd+Y) mostra una llista de les vostres baixades més recents. Les opcionspreferències de baixada estan disponibles en el quadre [#main_options Principal].

Galetes

Una galeta és un fitxer creat per un lloc web que emmagatzema informació en el vostre disc, com ara preferències específiques de visita.

Accepta galetes dels llocs web
Per defecte, les galetes estan habilitades. Desmarca aquesta opciópreferència per a inhabilitar l'ús de galetes. Tingueu en compte, però, que alguns llocs poden no funcionar adequadament si les galetes estan inhabilitades.

Accepta galetes de tercers
Si desseleccioneu aqueixa opció es restringirà l'ús de les galetes només al lloc web originari, de manera que no s'emmagatzemaran galetes foranes. Per a més informació sobre aquest tema, llegiu Com gestionar les galetes.

Conserva-les fins:

• que vencin
    Aqueixa és l'opcióla preferència per defecte. Quan està activada, es permet que els llocs web especifiquin fins quan el Firefox emmagatzemarà una galeta. Açò permet que un lloc web recordi les vostres preferències i informació de sessió durant diverses vegades.
  • que tanqui el Firefox
    Si se selecciona aquesta opciópreferència, quan es tanqui el Firefox se suprimiran totes les galetes emmagatzemades .
  • demana-m'ho cada vegada
    Si s'activa aquesta opciópreferència, el Firefox us demanarà quant de temps voleu conservar una galeta (o rebutjar-la completament) cada vegada que un lloc web intenti deixar-ne una.

Per a controlar quins llocs poden deixar galetes i quins no, feu clic al botó Excepcions….

Per a mostrar el gestor de galetes feu clic al botó Mostra les galetes….

Si voleu més informació sobre com funcionen les galetes, les opcionspreferències individuals, i com controlar els llocs als quals els està permès d'emmagatzemar galetes en el vostre ordinador, llegiu el capítol Com gestionar les galetes.

Dades personals

Neteja sempre les dades personals en tancar el Firefox
Podeu triar que el Firefox netegi les vostres dades personals quan es tanqui. Per a configurar quines dades es netegen, feu clic al botó Paràmetres….

Demana-m'ho abans de netejar les dades personals
Si seleccioneu aquesta opciópreferència, el Firefox us demanarà permís abans de netejar automàticament les dades especificades en fer clic al botó Paràmetres….

Si desitgeu netejar les dades en aquell mateix moment, podeu fer clic al botó Neteja-ho ara…. Per a netejar les vostres dades personals des de fora del diàleg de preferències, premeuControlCmd+Maj+Supr o bé feu clic aEines >Neteja les dades personals….

[[Finestra d'opcions Torna a l'article de la finestra d'opcionsde preferències]::