Avís de codi d'acces no segur en el Firefox

Please update your version of Firefox for the latest features and security updates.

Firefox mostrarà una icona de bloqueig amb una línia vermella en travessar red strikethrough icon a la barra d'adreces quan una pàgina d'inici de sessió que esteu visualitzant no tingui una connexió segura. Això és per informar-vos que si introduïu la vostra contrasenya, podria ser robada per escoltes i atacants.

A partir de la versió 52 del Firefox, també veureu un missatge d'avís quan cliqueu dins del quadre d'inici de sessió per introduir un nom d'usuari o una contrasenya.

Fx52insecurePW

Nota: Quan comenceu a escriure la informació d'inici de sessió, el missatge d'avís pot ocultar el quadre d'entrada de contrasenya. Podeu prémer la tecla EnterReturn després d'introduir el vostre nom d'usuari (o clicar fora de la zona de contrasenya) per descartar l'avís.

Què puc fer si una pàgina d'inici de sessió no és segura?

Si una pàgina d'inici de sessió del vostre lloc preferit no és segura, podeu provar de veure si existeix una versió segura de la pàgina escrivint https:// abans de l'URL a la barra d'adreces. També podeu intentar posar-vos en contacte amb l'administrador web del lloc i demanar-li que asseguri la connexió.

No recomanat: També podeu continuar iniciant la sessió al lloc tot i que la connexió no sigui segura, però feu-ho sota la vostra pròpia responsabilitat. Si seguiu aquesta via, intenteu utilitzar una contrasenya única o una que no utilitzeu també per a altres llocs importants.
.

Sobre les pàgines no segures

Les pàgines que necessiten transmetre informació privada, com ara targetes de crèdit, informació personal i contrasenyes, han de tenir una connexió segura per ajudar a prevenir que els atacants robine la vostra informació. (Consell: Una connexió segura tindrà "HTTPS" a la barra d'adreces, juntament amb una icona de bloqueig verd.)

Les pàgines que no transmeten cap informació privada poden tenir una connexió sense xifrar (HTTP). No es recomana introduir informació privada, com ara contrasenyes, en una pàgina web que mostri HTTP a la barra d'adreces. La informació que introduïu pot ser robada en aquesta connexió no segura.

Nota per als desenvolupadors

Els desenvolupadors que vulguin obtenir més informació sobre aquest avís, si us plau, consulteu aquesta pàgina. La pàgina explica quan i per què Firefox mostra aquest avís, i també proporcionarà alguns detalls sobre com solucionar el problema. Per a més informació, vegeu aquesta entrada de blog i aquest document de compatibilitat del lloc.