Firefox Support

Behöver du fortfarande hjälp?

Vi finns här för dig. Ställ en fråga i våra supportforum och få svar från vår expertgrupp.

Fråga gemenskapen

Utvalda artiklar

Firefox Screenshots

Firefox Screenshots

Screenshots är ett verktyg i Firefox som låter dig spara en bild av hela eller delar av en webbsida.

Kom igång med Firefox - En översikt över de viktigaste funktionerna

Kom igång med Firefox - En översikt över de viktigaste funktionerna

Lär dig mer om de grundläggande funktionerna i Firefox (bokmärken, flikar, sökning, tillägg, sidåtgärder och mer) och hitta länkar till fler artiklar att utforska.

Vanliga myter om privat surfning

Vanliga myter om privat surfning

Läs mer om vanliga missuppfattningar om privat surfning i Firefox.

Illustration of community

Gå med i vår gemenskap