Mikä on plugin-container?

Tämän artikkelin sisältöä ei enää ylläpidetä, joten se saattaa olla vanhentunutta.

Tämä artikkeli ei koske Firefoxin Mac-versiota.

Mikä on liitännäinen?

Liitännäinen on ohjelmisto, joka näyttää sellaista Internet-sisältöä, jota Firefoxin ei ole suunniteltu näyttämään. Tämä sisältö on yleensä videoita, ääntä, pelejä ja esityksiä, jotka on luotu patentoiduilla tekniikoilla. Liitännäisiä luovat ja jakelevat ne yritykset, jotka luovat näitä patentoituja tekniikoita. Joitakin yleisiä liitännäisiä ovat Adobe Flash, Quicktime ja Silverlight.

Mikä on plugin-container.exe?

Mikä on plugin-container?

Firefox 3.6.4:ssa ja uudemmissa jotkin liitännäiset suoritetaan Firefoxista erillään plugin-container.exe-prosessissa, jotta Firefoxin oma prosessi (firefox.exe) pysyy auki, jos liitännäinen kaatuu. Katso artikkeli Lähetä liitännäisten kaatumisilmoituksia ja auta Mozillaa parantamaan Firefoxia saadaksesi lisätietoja.

Mikä liitännäiset tukevat plugin-container.exe-prosessia?

Mikä liitännäiset tukevat plugin-container-prosessia?

Lisätietoja

Katso artikkeli Käytä liitännäisiä pelaamiseen, äänen ja videon toistamiseen ja muuhun saadaksesi lisätietoja liitännäisistä Firefoxissa.