Firefox gebruiken met een 64-bits besturingssysteem

Dit artikel wurdt net mear ûnderhâlden, dus de ynhâld derfan kin ferâldere wêze.

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Firefox zal werken op 64-bits versies van Windows, maar het is geen 64-bits toepassing. Zie systeemvereisten voor details over alle ondersteunde systemen.

Voor details over het installeren, zie Firefox downloaden en installeren in Windows.

Firefox zal werken op 64-bits versies van Mac OS X, maar het is geen 64-bits toepassing. Zie systeemvereisten voor details over ondersteunde systemen.

Voor details over het installeren, zie Firefox downloaden en installeren op Mac.

Firefox zal werken op 64-bits versies van Linux, maar het is geen 64-bits toepassing. Zie Firefox installeren in Linux voor details over het verkrijgen van de juiste versie van Firefox voor uw Linux-distributie.

Mozilla werkt aan het beschikbaar maken van 64-bits versies, maar er is nog geen uitgaveschema bekend.