Indiase websites worden onjuist weergegeven

Dit artikel wurdt net mear ûnderhâlden, dus de ynhâld derfan kin ferâldere wêze.

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Firefox ondersteunt internationale tekens voor talen zoals Hindi. U kunt de ondersteuning voor Hindi-scripts van uw Firefox testen op BBC Hindi. Als die website de tekens niet juist weergeeft, kunt u informatie over het inschakelen van ondersteuning voor complexe tekst op uw systeem vinden in dit Wikipedia-artikel.

Sommige websites vereisen dat u extra lettertypen downloadt om de inhoud ervan te bekijken. Internet Explorer bevat een functie waarmee deze lettertypen automatisch worden gedownload; Firefox kent deze functie niet, waardoor u de lettertypen handmatig zult moeten downloaden.

De meeste websites die extra lettertypen vereisen zullen een pagina bevatten die beschrijven waar u het lettertype kunt verkrijgen. Zoek naar een koppeling genaamd “Font help”, “Hulp bij lettertypen” of iets soortgelijks.