Synkroniserede faneblade på andre enheder

Sync gør det muligt at få vist de samme faneblade i Firefox på alle dine computere og på dine mobile enheder.

For at se dine synkroniserede faneblade, skal du klikke på menuknappen Fx89menuButton og derefter klikke på din Mozilla-konto. Alle synkroniserede faneblade vises lige under menupunktet Log ud… i panelet Mozilla-konto.

Derudover kan du få adgang til de synkroniserede faneblade i sidepanelet i Firefox. Ved at højreklikke på en enheds navn i sidepanelet, kan du åbne alle fanebladene fra den enhed på én gang.

Du skal først opsætte Sync på alle dine enheder. Læs hvordan du gør i artiklen Hvordan opsætter jeg Firefox Sync?