Søgeforslag til Firefox Focus til iOS

Firefox Focus Firefox Focus Last updated: 5 år, 1 måned ago 50% of users voted this helpful

Denne side beskriver nogle nye funktioner i Firefox Focus. Hvis din version af Firefox Focus ser anderledes ud, så tag det roligt. Du vil snart kunne hente den nye version.

Nogle søgetjenester viser søgeforslag baseret på populære søgninger, der er relateret til din søgning. Hvis du slår søgeforslag til, så vil Firefox Focus vise dig de populære søgninger fra din standard-søgetjeneste.

Slå søgeforslag til eller fra

Når du skriver noget tekst i adressefeltet for første gang vil Firefox Focus spørge, om du vil slå søgeforslag til. Du kan efterfølgende ændre denne indstilling når som helst:

1. Tryk på Menu-knappen, og tryk så på Indstillinger.
  2. Scroll ned til Søg.
  3. Tryk på kontakten Vis søgeforslag for at slå søgeforslag til switchonios eller fra switchoffios.
Aktivering af søgeforslag medfører, at de ord du taster ind vil blive sendt til din standard-søgetjeneste, der indsamler information i overensstemmelse med deres privatlivs-politik.