Hvor er mine synkroniserede faneblade i Firefox til iOS?

Når du har sat din gratis Firefox-konto op på Firefox til iOS og dine andre enheder, kan du synkronisere dine bogmærker, logins, åbne faneblade og din browsinghistorik mellem enheder.

Dine synkroniserede faneblade i Firefox til iOS kan du finde på listen over seneste faneblade:

1. Tryk på fanebladsikonet nederst på skærmen.

new tab ios 10
  2. Tryk på knappen med en computer og en telefon:
    Firefox iOS Synced Tabs
  3. Du kan nu se dine faneblade fra andre enheder på denne skærm. Tryk på dem for at få dem vist på din telefon.
  4. Vises dine faneblade fra andre enheder ikke i Firefox til iOS? Tryk på Synkroniser nu i bunden af skærmen for at få dem vist.
Hvis fanebladene stadig ikke synkroniseres, så kontroller at du er logget ind med din Firefox-konto i app'en og at synkronisering er slået til for Åbne faneblade.