Firefox Support

Har du stadig brug for hjælp?

Vi er her for dig. Stil et spørgsmål i vores supportforummer og få svar fra vores fællesskab af eksperter.

Spørg vores frivillige

Udvalgte artikler

Almindelige myter om privat browsing

Almindelige myter om privat browsing

Læs om de almindelige misforståelser om privat browsing i Firefox.

Opdater Firefox til den seneste version

Opdater Firefox til den seneste version

Firefox opdaterer som standard automatisk sig selv, men du kan altid opdatere manuelt. Læs hvordan Firefox opdateres i Windows, Mac og Linux.

Udvidet beskyttelse mod sporing i Firefox til computer

Udvidet beskyttelse mod sporing i Firefox til computer

Udvidet beskyttelse mod sporing i Firefox beskytter automatisk dit privatliv, når du browser.

Sikker forbindelse mislykkedes

Sikker forbindelse mislykkedes

Firefox viser dig en fejlside, hvis et websted kræver en sikker forbindelse, og der ikke kan oprettes en sikker forbindelse til det. Læs mere.

Illustration of community

Join Our Community