Firefox Support

Har du stadig brug for hjælp?

Vi er her for dig. Stil et spørgsmål i vores supportforummer og få svar fra vores fællesskab af eksperter.

Spørg vores frivillige

Udvalgte artikler

Kom i gang med Firefox - en oversigt over de vigtigste funktioner

Kom i gang med Firefox - en oversigt over de vigtigste funktioner

Læs om de grundlæggende funktioner i Firefox (bogmærker, faneblade, søgning, tilføjelser, m.m.) og find links til artikler, hvor du kan læse mere.

Detektering af tvungne portaler

Detektering af tvungne portaler

Artiklen beskriver, hvordan Firefox detekterer tvungne portaler.

Afinstaller Firefox fra din computer

Afinstaller Firefox fra din computer

Denne artikel beskriver, hvordan du afinstallerer Firefox fra din computer, og hvordan du fjerner personlig information, som Firefox har gemt.

Tastaturgenveje - Udfør almindelige Firefox-opgaver hurtigt

Tastaturgenveje - Udfør almindelige Firefox-opgaver hurtigt

Dette er en liste over tastaturgenveje i Firefox til brug af faneblade, bogmærker, søgning på internettet, afspilning af mediefiler med mere.

Illustration of community

Deltag i vores fællesskab